26 de maig de 2020 26/5/20

Nules seguirà en la Fase 0 de la desescalada

Nules seguirà en la Fase 0 de la desescalada - (foto 1)
  • Dilluns no es reprendran les activitats previstes per a la fase 1

Les poblacions que pertanyen a l’Àrea de Salut de la Plana, de la que forma part Nules, no podran iniciar dilluns, 11 de maig, la fase 1 de la desescalada segons ha anunciat el Ministeri de Sanitat, per aquest motiu es continuarà amb la fase 0 i no s’aplicaran les mesures de flexibilitat social anunciades per a la fase 1.

Per tant, des de l’ajuntament de Nules es segueix treballant en el pla local de desescalada per a garantir a la ciutadania la màxima seguretat higiènica i de distanciament social per a previndre contagis, “seguim treballant en el dispositiu que anàvem a posar en marxa en la fase 1 de manera que quan les autoritats sanitàries ho consideren tindrem tot disposat”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, serveis com el transport urbà d’autobús, el préstec de llibres de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” o l’atenció al públic amb cita prèvia dels departaments d’Atenció Ciutadana i de Serveis Socials s’ajornen fins l’inici de la fase 1. A més de la reobertura del cementeri i de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

Així mateix, l’obertura del comerç local, de les terrasses de bars i restaurants o esglésies en els aforaments prevists en la fase 1 també hauran d’esperar  a l’igual que les vetlles als difunts.

Des de l’ajuntament de Nules es recorda que en la fase 0 està permesa l’eixida dels menors de 14 anys, l’esport individual i els passejos  amb la persona amb la que es conviu en els horaris establerts i l’apertura d’alguns comerços com les perruqueries amb cita prèvia i atenció individualitzada, a més també es permet el servei de menjar a casa.

“Hi ha que complir amb totes les recomanacions per a poder avançar i és molt important mantenir el distanciament social amb altres passejants i esportistes,  i les mesures d’higiene. Per tant, la Policia Local seguirà controlant el compliment de les actuacions i accions permeses en la fase 0. A més,  encara que l’ús de la mascareta no és obligatori si és recomanable. Confiem en la responsabilitat de la ciutadania per superar tots junts aquesta situació d’emergència sanitària”, matisa García.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar