17 de novembre de 2019 17/11/19

Nules reuneix els participants en la IV Trobada Gastronòmica i Intercultural

Nules reuneix els participants en la IV Trobada Gastronòmica i Intercultural - (foto 1)
  • S’ha fet un reconeixement públic a la seua tasca de voluntariat que fa que aquest esdeveniment tinga continuïtat

MÉS FOTOS
Nules reuneix els participants en la IV Trobada Gastronòmica i Intercultural - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules ha fet un reconeixement públic a les persones participants en la IV Trobada Gastronòmica Intercultural que va tindre lloc  el dissabte 19 d’octubre. “Són persones voluntàries que de manera altruista treballen perquè aquest esdeveniment siga una realitat i a més tinga continuïtat. Amb aquesta trobada es vol donar a conéixer les cultures d’altres nacionalitats de persones que resideixen a Nules, a més també es pretén potenciar la integració i el respecte a la diversitat”, explica la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Rosa Ventura.   

Veïnes i veïns de Nules originaris del Marroc, Algèria, Gàmbia, Veneçuela, l’Argentina, el Pakistan, Romania i les mestresses de casa de la localitat han sigut els protagonistes d’aquesta trobada que va tindre plats típics d’aquests països. Així doncs, amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a la diversitat cultural que hi ha al municipi de Nules amb l’exposició i degustació de productes, es tracta d’una activitat amb la qual es promou la integració de les persones migrants de Nules i que a més té un caràcter benèfic, ja que la recaptació de la venda de tiquets d’aquesta edició va destinada a Creu Roja.

La trobada està organitzada pel departament de Serveis Socials, més en concret per l’Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (PANGEA) de Nules que treballa amb la població migrant i la seua integració.

ocultar
Nules reuneix els participants en la IV Trobada Gastronòmica i Intercultural
Pujar