31 de maig de 2020 31/5/20

Nules repetirà el taller d’elaboració d’articles de pell i tèxtil amb titulació oficial

Nules repetirà el taller d’elaboració d’articles de pell i tèxtil amb titulació oficial - (foto 1)

  Davant la gran acceptació del primer Taller d’Elaboració d’Articles de Pell i Tèxtil que va finalitzar recentment, l’Ajuntament de Nules ha decidit repetir aquest curs amb el qual es vol recuperar oficis tradicionals.

  “La idea és començar el taller nou a principi del mes de maig i donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permeta treballar en alguna empresa de la localitat. De manera que en el primer curs han participat un total de 10 persones que han obtingut una titulació oficial que els permetrà treballar en alguna empresa especialitzada”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

  El curs començarà el pròxim 6 de maig i té una duració de 390 hores, les persones interessades poden inscriure-s’hi a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Nules ubicada a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària fins al 25 d’abril.

  Així doncs, aquest curs amb certificació de professionalitat sobre elaboració d’articles en pell i tèxtil comptarà amb pràctiques no laborals en l’empresa local LaPlana Granados Monlleó.

   

  Pujar