elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules recupera la neteja viària amb cuba

Nules recupera la neteja viària amb cuba
  • Comença el nou servei que prestarà l’empresa Vareser per un període de quatre anys

Nules ha recuperat la neteja viària amb cuba amb l’entrada en vigor del servei que, des d’aquest dijous 1 d’abril, presta la nova empresa adjudicatària Vareser.

Així doncs, amb la renovació del contracte, per un període de quatre anys, del servei de neteja dels carrers i espais públics tant del municipi com de Mascarell i de la zona marítima s’incorpora com a novetat aquesta tasca amb la que es pretén mantindre més nets els vials.  

Cal assenyalar, a més, que amb aquesta nova contractació s’ha subrogat el contracte al personal que treballava en  l’empresa Fobesa, que fins ara s’encarregava de prestar aquest servei.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules renovarà també, en breu, el contracte del servei de recollida i tractament de residus urbans davant el venciment de l’actual.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’assenyala, al respecte, que “amb aquests nous contractes tenim per davant reptes importants enfocats a millorar aquests serveis”, apunta César Estañol.

Així doncs, en relació al servei de recollida i tractament de residus urbans destaca la incorporació de la recollida de residus d’orgànica d’obligat compliment per la normativa actual europea. Per tant, amb el nou contracte s’aposta fermament pel reciclatge i s’instal·larà bateries de contenidors fins a un total de 200 repartides per tota la població per a que en un mateix punt es puga tirar els diferents tipus de residus.

MÉS FOTOS
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 2)
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 3)
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 4)
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 5)
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 6)
Nules recupera la neteja viària amb cuba - (foto 7)
Pujar