elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules posa a la disposició dels treballadors de Nordex l'agència d'ocupació

Nules posa a la disposició dels treballadors de Nordex l'agència d'ocupació
  • L'alcalde manté un nova reunió amb els representants de l'empresa que tanca el 29 d'abril

L'Alcalde de Nules, David García, s'ha reunit de nou amb una representació dels treballadors de l'empresa Nordex de la Vall d'Uixó, afectats per la finalització de l'activitat i del procés d'acomiadament col·lectiu dut a terme per l'empresa.

De manera que, des de l'Ajuntament de Nules s'ha traslladat el seu suport a les persones que han perdut el seu lloc de treball, i davant aquesta situació ha posat a la seua disposició els serveis i eines municipals en matèria d'ocupació, per a assessorar-los perquè puguen reincorporar-se al mercat laboral al més prompte possible.

Així doncs, entre els principals serveis es troba l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), “en tractar-se del departament que s'encarrega de facilitar la cerca d'ocupació a les persones desocupades i d'ajudar també a les empreses del municipi a cobrir les necessitats de personal”, comenta l'Alcalde. Així mateix, “el consistori els facilitarà tots els tràmits i assessorament que necessiten, per tant les persones interessades hauran de lliurar el seu currículum en aquesta agència”.

Cal recordar que, hi ha un centenar de treballadors afectats pel tancament d'aquesta planta de producció d'aerogeneradors, dels quals 13 són de Nules.

Pujar