elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules participa en el programa 'Navidades Entrañables'

Nules participa en el programa 'Navidades Entrañables'
  • Del 23 al 27 de desembre quatre persones majors han gaudit del balneari de La Vilavella

Un any més la població de Nules s'ha adherit al Programa de autonomía y envejecimineto activo: "Navidades Entrañables" enfocat a persones majors que viuen soles i a més no tenen possibilitat material de reunir-se en aquests dies tan especials amb familiars i amics.

En concret, són quatre persones les que s'han beneficiat d'aquesta iniciativa i que han gaudit del balneari de la Vilavella els dies del 23 al 27 de desembre. De fet, des de la Regidoria de Serveis Socials es destaca que el principal objectiu d'aquest programa és que persones majors que viuen soles passen els dies de Nadal en companyia.

Al llarg d'aquest dies les persones majors participants han estat en règim complet en l'hotel del balneari i han pogut gaudir de diferents activitats d'animació, culturals, xarrades, jocs de taula i altres activitats de participació; també se'ls ha oferit un sopar especial la Nit de Nadal i un dinar especial el Dia de Nadal en companyia de totes les persones de la província de Castelló que han participat en el programa d'aquest any; a més d'excursions com la realitzada el dia 26 de desembre a les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó.

El programa "Navidades Entrañables" està organitzat per la Direcció General de Serveis Socials de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Pujar