21 de setembre de 2020 21/9/20

Nules obri el plaç per a la contractació per a la remodelació de l’edifici de la Càmera Agrària

Nules obri el plaç per a la contractació per a la remodelació de l’edifici de la Càmera Agrària - (foto 1)

  L'Ajuntament de Nules ha tret a licitació l'obra per a la remodelació de l'edifici de la Càmera Agrària per un import de 400.000 euros, les empreses interessades en presentar-se tenen un plaç 26 dies naturals a partir de la publicació en el Bolletí Oficial de la Província (BOP) de data 6 de maig del 2017.

  L'Alcalde de Nules, David García, explica que "estem molt contents perquè aquesta obra va a ser una realitat, ja que és una de les apostes més importants d'aquest equip de govern per a aquest any. A més, també complim amb una de les actuacions contemplades en el programa de govern per a aquesta legislatura, i el més important és que anem a donar resposta a una de les demandes del poble de Nules".

  El plaç d'execució previst per realitzar l'obra és d'un màxim de sis mesos i un mínim de tres mesos "en les propostes que presenten les empreses aquest serà un dels punts que es valorarà ja que volem que els veïns i les veïnes tinguen el més aviat possible unes instal·lacions que des de fa molts anys es venen reivindicant", comenta l'Alcalde de Nules.

  La redacció del projecte ha estat a càrrec de l'arquitecte local Jaime Prior i en el mateix es contempla l'adequació de la planta baixa per a albergar les activitats i els actes que porten a terme la gent major del municipi, principalment, com per exemple l'Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos i també l'Associació de Mestresses de Casa, "serà un espai dedicat a aquestes associacions ja que en l'actualitat no tenen un lloc en condicions on reunir-se", matisa García.

  La primera planta està destinada a l'emprendedurisme, l'ADL municipal i al comerç, "l'ADL es traslladarà a aquesta planta que contarà a més amb una sala de formació i s'ubicaran, entre altres, el que es coneix com hervidero de empresas", comenta García.

  La segona planta està dissenyada per a allotjar el Departament d'Agricultura de l'Ajuntament de Nules, l'Associació Local de Llauradors, els Sindicats de Regs, les associacions agràries locals i a llarg plaç al propi Consell Agrari Municipal, segons David García "no podem oblidar que l'ús d'aquest edifici sempre ha sigut agrari i així deu seguir, el sector agrari té una rellevància especial a la nostra població que es deu mantindre, recolzar i potenciar".

  Pujar