elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules munta una festa per a celebrar la majoria d'edat dels seus veïns

Nules munta una festa per a celebrar la majoria d'edat dels seus veïns
  • La celebració serà el 4 de febrer amb un sopar de gala i una festa en el multifuncional

L'Ajuntament de Nules ha ideat una nova celebració. El municipi de la Comunitat Valenciana amb més festes declarades d'interés turístic segueix amb la seua intenció de promoure més activitat festiva i lúdica per a la seua població. Aquesta vegada es tracta d'un sopar de gala i festa de majoria d'edat de Nules, un municipi que dona cada any la benvinguda als nascuts, que ret homenatge als matrimonis que celebren les seues noces d'or i que festeja als seus veïns més longeus.

L'alcalde de la localitat, David García, va aprofitar el ple de gener per a explicar a l'oposició perquè considera que aquesta no és una mesura electoralista. I és que la iniciativa ha causat renou entre els partits polítics de l'oposició i fins i tot la celebració de la majoria d'edat s'ha colat en les televisions d'àmbit nacional.

En una carta remesa als joves empadronats a Nules nascuts entre 2002 i 2004 -atés que la pandèmia va obligar a no poder realitzar aquesta celebració-, l'Ajuntament convida a un sopar de gala que naix amb caràcter anual “perquè cada generació puga celebrar aquest esdeveniment tan important que marca un abans i un després en la vida de tota persona”.

García ha explicat que es tracta d'una idea que van recollir d'un grup de joves a l'inici de la legislatura però que va quedar en estand by per la pandèmia.

Ara, després de tot aquest temps en el qual el coronavirus ha obligat a cancel·lar moltes celebracions, l'Ajuntament de Nules posa data per a a el sopar i la festa de la majoria d'edat.

“Va ser una proposta que se'ns va fer a principis de la legislatura i que vam veure positiva per a fer. No va ser una idea de ningú d'aquest equip de govern, sinó dels joves”, ha assegurat l'alcalde que ha manteado les crítiques de l'oposició “sense preguntar, sinó prejutjant”.

“No és una festa privada. És un sopar de gala per a la gent que compleix 18 anys” que segons García aportarà economia a Nules. “Vostés saben com estaran les perruqueries el divendres i el dissabte? I les botigues de roba?”, es preguntava l'alcalde durant la seua intervenció en el ple.

A més, David García ha assegurat que no és una mesura electoralista “ni incomplim la llei electoral. Em dol que em titllen d'electoralista. Quina concepció tenen dels veïns?”. I ha afegit: “quina pena em dona que pensen que per anar a una festa canvien el seu vot. Quina pena em dona aqueixa consideració i que li donen aqueixa maduresa tan nul·la als veïns”. “Estic convençut que ningú votarà a l'un o l'altre perquè s'haja muntat una festa”.

La data triada és el dissabte 4 de febrer, en el multifuncional, amb un sopar de gala per als quals han complit els 18 anys i una festa que s'obrirà a tota la població.

Pujar