4 de desembre de 2020 4/12/20

Nules habilita una nova zona destinada a aparcament en la carretera de la Vilavella

Nules habilita una nova zona destinada a aparcament en la carretera de la Vilavella - (foto 1)

  L’Ajuntament de Nules ha habilitat una nova zona per a convertir-la en aparcament de cotxes,  de manera que continua treballant per a transformar solars en desús de la localitat en zones d’aparcament per a vehicles amb la intenció de solucionar el problema d’estacionament existent en diferents punts del municipi.

  En aquest cas, se soluciona el problema d’estacionament de la carretera la Vilavella, “es tracta d’una petició dels veïns i les veïnes d’aquesta zona davant la falta de llocs on estacionar els seus vehicles”, explica l’alcalde de Nules, David García.

  El solar habilitat ha sigut cedit per la Caixa Rural de Nules, de forma que s’ha signat un conveni entre l’Ajuntament de Nules i aquesta entitat perquè la seua posada en marxa siga efectiva.

  Ja han sigut diversos els solars habilitats per a aquest fi tant al nucli urbà com a la platja de Nules i a Mascarell, “són mesures molt assequibles per al consistori, ja que d’aquesta manera se solucionen els problemes de regulació d’estacionament i de salubritat d’aquests espais en desús”, matisa David Garcia. 

   

  Pujar