elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules forma en atenció i cura a persones majors dependents

Nules forma en atenció i cura a persones majors dependents
  • Huit persones han participat en aquest programa formatiu dirigit a aturats

MÉS FOTOS
Nules forma en atenció i cura a persones majors dependents - (foto 2)

Un total de huit persones desocupades de Nules s'han format, al llarg d'aquest mes de setembre, en atenció a persones dependents. En concret han participat en el curs “Formació bàsica en cures a Persones Majors Dependents” que ha tingut lloc en l'edifici de l'antiga Cambra Agrària els dies 13, 15, 17, 20, 22 i 24 de setembre.

Així doncs, l'Ajuntament de Nules en col·laboració amb la Diputació Provincial de Castelló han posat en marxa aquest curs gratuït que forma part de l'Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació, Emprenedoria i Promoció Econòmica.

El curs ha sigut impartit per un Educador Social amb l'objectiu de formar i orientar a la figura del personal cuidador en coneixements teoricopràctics sobre la cura i atenció de persones dependents; de capacitar a aquest personal de les estratègies, habilitats, valors, aptituds i actituds per a l'augment de la qualitat de vida de les persones dependents; i d'impulsar el reconeixement social del personal cuidador afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

Amb tot, des de la Regidoria de Polítiques d'Ocupació s'assenyala que “aquesta actuació va dirigida, principalment, a persones desocupades o en procés de millora d'ocupació interessades a treballar en l'atenció de persones majors dependents en l'àmbit domiciliari, residencial o hospitalari”, comenta la regidor de l'àrea, Rosa Ventura.

Pujar