elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules dóna més protagonisme a les xarxes socials en la nova web

Nules dóna més protagonisme a les xarxes socials en la nova web

    L'Ajuntament de Nules ha canviat la web institucional per a facilitar als veïns i a les veïnes de la població i a la resta d'usuaris l'accés a la informació municipal. Aquesta nova web té un disseny minimalista i dóna més protagonisme a les xarxes socials, "hem adaptat la nova web a les necessitats de la societat actual i no hem d'oblidar que les xarxes socials tenen una gran importància", comenta el regidor d'Innovació Tecnològica i Comunicació, Adrián Sorribes.

    A més, en aquesta nova web també té rellevància el Portal de Transparència i la Seu Electrònica, ja que abans estaven en la mateixa secció i ara tenen un botó cadascuna per a millorar la seua visibilitat dins de la web.

    La portada d'aquesta web presenta dues seccions principals més, una anomenada veïns i l'altra visitants, "de manera que l'usuari quan entra ja sap en quina secció ha de clicar segons la informació que necessita. Amb aquesta nova web l'Ajuntament de Nules pretén adaptar-se als nous temps, en els quals les noves tecnologies i les xarxes socials tenen un paper fonamental", matisa el regidor d'Innovació Tecnològica i Comunicació.

    www.nules.es forma part del projecte Web Municipal de la Diputació Provincial de Castelló.

    Pujar