elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules continua impulsant inversions i millores en els polígons industrials

Nules continua impulsant inversions i millores en els polígons industrials
  • L'Ajuntament de Nules encara la setmana de Cevisama en Fira València amb la intenció de mostrar el seu suport a les empreses del sector tauleller instal·lades en la localitat

Entre les apostes de l'Ajuntament de Nules per a millorar la competitivitat de les empreses situades en les àrees industrials, el consistori vol modernitzar i dotar de noves infraestructures als polígons Cardanelles, La Mina, Polar i Senda Mitjana amb una inversió de 716.000 euros amb l'ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), a qui el consistori ha sol·licitat ajudes concretes per a dur a terme estes actuacions.

Esta sol·licitud d'inversions se suma a les millores que ja s'han dut a terme en els polígons La Mina, Cardanelles i Senda Mitjana amb una inversió de 380.000 euros de l'IVACE.

Projectes previstos i realitzats

Polígon Cardanelles

Per al polígon industrial Cardanelles s'ha demandat un projecte de millora d'infraestructures amb un pressupost de 116.000 euros, i que contempla la millora dels accessos ciclopedestres, la instal·lació de càmeres de videovigilància, la instal·lació d'un directori en l'entrada de la zona industrial, a més de la millora viària amb accessos segurs amb nova senyalització.

Amb una inversió de 60.000 euros, 49.655,40 de l'IVACE, s'ha construït un carril bici, i un recorregut biosaludable, s'han adequat els accessos amb la renovació de voreres, s'han instal·lat boques d'incendi, i millorat les zones verdes.

Polígon La Mina

L'Ajuntament de Nules també vol executar el projecte de millora del polígon industrial La Mina amb una quantia total de 200.000 euros. De manera que, entre les actuacions previstes es troben la instal·lació de càmeres de videovigilància, la construcció de col·lectors per a la recollida d'aigües pluvials, la renovació de part de la xarxa d'aigua potable, o la instal·lació també d'un directori d'empreses en l'entrada del polígon.

Cal recordar que en este polígon s'han dut a terme les actuacions consistents en la construcció d'un nou col·lector d'aigües pluvials, d'un aparcament de bicicletes i patinets amb seguretat antirobatori, i s'ha canviat també un tram de canonada de l'aigua potable, de manera que totes estes noves accions tenen un cost total de 200.000 euros dels com l'IVACE ha subvencionat 165.516,80 euros.

Polígon Senda Mitjana

Així mateix, en el polígon industrial Senda Mitjana la idea del consistori és realitzar actuacions de millora per un import de 200.000 euros. De fet, amb este projecte és vol continuar amb la segona fase del col·lector de recollida d'aigües residuals i pluvials, a més també es preveu instal·lar un cartell directori amb les empreses i servicis del polígon industrial.

Per valor de 200.000 euros, amb una aportació de l'administració autonòmica de 165.516,80 euros, en este àrea industrial s'ha construït un aparcament de bicicletes i patinets amb seguretat antirobatori, a més de la primera fase del nou col·lector d'aigües pluvials d'esta zona industrial que es desenvoluparà en diferents etapes.

Polígon Polar

Finalment, el consistori ha sol·licitat a l'IVACE una dotació econòmica per un import total de 200.000 euros per a dur a terme diferents actuacions en el polígon industrial Polar, on es troba l'empresa Huhtamaki, lloc en el qual, entre altres, es pretén millorar la mobilitat urbana amb accessos mitjançant un carril bici que unirà el poble amb la zona industrial, o millorar també els vials amb la construcció de voreres, a més de la instal·lació de cambres de videovigilancia.

Pujar