24 de setembre de 2020 24/9/20

Nules aprova la moció del PP per a oposar-se al 'tasazo' turístico imposat pel Consell

Nules aprova la moció del PP per a oposar-se al 'tasazo' turístico imposat pel Consell - (foto 1)

  L'Ajuntament de Nules ha aprovat aquest dijous en sessió plenària una moció presentada pel PP amb l'objectiu de posar fre a la taxa turística que “Compromís i el seu soci, el PSPV, promouen des del Pacte del Titanic que governa el Consell”.

  Tal com ha declarat Mario García, regidor i portaveu del PP en la localitat, “és evident que els qui van anunciar que venien a rescatar a les persones no han cessat en el seu afany de posar el cassó a cada ocasió que tenen”. Ara, “li ha tocat el torn al turisme, pilar de la nostra economia al que no podem sacsejar-li amb un 'tasazo' que solament cerca omplir les arques de Puig i Oltra per a finançar la seua plataforma mediàtica, Àpunt”.

  La iniciativa presentada per Mario García en el ple municipal i aprovada per majoria va retratar al PSPV i Més Nules que van evidenciar els seus vertaders interessos polítics. “Si al sector del turisme se li ha de penalitzar amb un impost injust, es promou encara que ni tan sols se senten a dialogar”. “Est és el vertader ADN d'els qui governen el Consell i d'els qui ara tenen responsabilitats de govern en l'Ajuntament de Nules”.

  En el cas del PSPV, Adrián Sorribes, portaveu de la formació, “no ha tingut rubor a demostrar, una vegada més, quin és la seua vertadera identitat”. “Rendit als peus del fanatisme i l'independentisme, tal com ja van demostrar amb el rebuig a aprovar la moció de recolzament a la Constitució i a l'Estat de Dret, el PSPV ha demostrat una vegada més que es rendeixen als seus socis de Compromís pel mer desig de seguir en el poder”.

  És evident, “com ja ha manifestat el sector, representat en l'Associació Provincial d'Empresaris de l'Hostaleria i Turisme (ASHOTUR), que aplicar aquest impost que Puig i Oltra s'han tret de la mà és colpejar a un sector que representa prop del 14% del PIB de la Comunitat Valenciana”. “Ni ho volem, ni ho anem a permetre”, ha assenyalat Mario García.

  Pujar