1 d’octubre de 2020 1/10/20

Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà

Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Nules - Festes Sant Bartomeu - Crida a la Festa
  Nules - Festes Sant Bartomeu - Crida a la Festa
  MÉS FOTOS
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 2)
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 3)
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 4)
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 5)
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 6)
  Nules anuncia l'inici de les festes patronals amb la Cridà - (foto 7)

  Nules va dar inici aquest divendres, 18 d'agost, les seues festes patronals de Sant Bartomeu ang l'esperat dia de la cridà i la desfilada de xarangues.

  Però l'acte oficial del començament de les festes va tenir lloc, seguint el costum, a partir de les 17:45 hores, amb el tret de carcasses que anunciava l'inici de les festes patronals, i convocant a les penyes a dirigir-se a l'avinguda del Millars, des d'on, a partir de les 18:00 hores, va marxar cap a la plaça Major de la localitat, amb xarangues recorrent els carrers habituals de la Vila.

  Una volta a la plaça va tenir lloc el moment magic, la cohetada i la crida de festes per part de la Reina de la Vila, Laura Marti, i l'alcalde de Nules, David García, des del balcó de l'Ajuntament.

  Aquesta primera jornada es va completar amb una multitud de festes i activitats paral·leles que es va sumar a la inauguració del Meso de la tapa a la plaça del Mercat, de mà de la Reina de la Vila, al costat de les seues dames que al seu torn van ser acompanyades de una representació de la corporació municipal, així com d'altres representants de la Vila.

  Aquests mateixos asseguren que el programa d'aquest any està treballat des de l'afecte cap als veïns i visitants i compta amb una àmplia gama d'activitats de les que gaudiran els convidats a les festes patronals.

  Pujar