elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules amplia el servei de socorrisme fins al pròxim 20 de setembre

Nules amplia el servei de socorrisme fins al pròxim 20 de setembre
  • També s’allarga la programació d’activitats esportives i el servei d’autobús

L’Ajuntament de Nules amplia el servei de salvament i socorrisme de les seues platges fins al pròxim 20 de setembre, aquest servei porta en marxa des del passat 10 de juny en la platja de Les Marines i des de l’1 de juliol en les platges de Bovalar i de l’Alcúdia.

A més, també s’allarga la programació corresponen a les activitats esportives que es desenvolupen als mesos d’estiu en la zona marítima fins al 10 de setembre quan en anys anteriors finalitzava un mes abans i l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules estarà vigent  fins al 30 de setembre. El servei es presta de dilluns a diumenge en horari de matí i de vesprada, des de les 08.00 fins a les 21.30 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la població marítima.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que “hem volgut ampliar aquests serveis per que som conscients que al mes de setembre encara hi ha molta gent residint a les platges. No obstant això, demanen a les persones usuàries de les platges i dels altres serveis molta autoprotecció, que segueixquen les recomanacions sanitàries i mantinguen les distàncies de seguretat”, apunta M. José Esteban.

De fet, la Regidoria de Platges ha elaborat un Pla de Contingències en el que s’avaluen els riscs de contagi en les platges, que a més contempla les accions per a minimitzar-los, i que s’ha confeccionat seguint les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitàries.

Pujar