elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Martínez (PSPV–PSOE) demana a l’equip de govern de CenN i Més Nules que faça complir el contracte de l’autobús urbà

Martínez (PSPV–PSOE) demana a l’equip de govern de CenN i Més Nules que faça complir el contracte de l’autobús urbà
  • El regidor socialista traslladarà al plenari les queixes dels usuaris que asseguren que “no s’ofereix servei amb vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda”

El regidor del PSPV–PSOE de Nules, Ramón Martínez, denuncia l’incompliment del contracte de l’autobús urbà per part de l’empresa i la deixadesa de l’equip de govern de Centrats en Nules i Més Nules al respecte. “En els plecs de la licitació quedava clarament estipulat que havia de donar el servei d’autobús en un vehicle adaptat 100% per a persones amb mobilitat reduïda, cosa que s’està incomplint des del primer dia de contracte, tal i com ens asseguren les persones usuàries del servei i com traslladarem al proper plenari. És cert que el vehicle té una mínima adaptació però no compleix amb el que es demanava a la licitació i açò suposa un problema per a les persones usuàries”, assegura Martínez. El regidor socialista critica la “inacció de l’actual equip de govern” i reclama “una actuació urgent perquè es faça complir el contracte i s’oferisca un servei a tots els nulers i les nuleres”.

L’empresa, que presta servei des de l’1 de març, va signar el contracte on es comprometia a proporcionar opcions de viatge per a totes les persones, incloses aquelles amb mobilitat reduïda, tot i això, encara no s’ha posat en marxa esta prestació al 100% i s’oferix un servei mínim. En el document oficial s’estipula que, en cas d’haver-hi conflictes, en primer lloc se solucionaran per la via administrativa i, després, per la via contenciós-administratiu, però segons el Grup Municipal Socialista “la postura de l’equip de govern és de passivitat absoluta i d’una inacció preocupant”.

“Esta falta d’implicació perquè els serveis públics siguen inclusius demostra que l’equip de govern de CenN i de Més Nules només busquen fer-se la foto, però no treballen per als col·lectius afectats”, es lamenta Martínez. “Els habitants de Nules mereixen uns representants públics que lluiten pels seus interessos i que busquen millorar-los la qualitat de vida i, ara mateixa, això no s’està complint”, conclou el representant dels socialistes al municipi.

Pujar