26 de setembre de 2020 26/9/20

Mario García reivindica inversió per a Nules enfront "la dilapidació del 'pacte de la despesa'"

Mario García reivindica inversió per a Nules enfront "la dilapidació del 'pacte de la despesa'" - (foto 1)

    El regidor i portaveu del PP a Nules, Mario García, ha reivindicat inversió i desenvolupament per a Nules en 2019 després del "balafiament al que el 'pacte de la despesa' han sotmès a Nules des de juny de 2015". En més de tres anys i mig, "Nules ha estat sotmesa a un irresponsable malgaste que ha provocat la intervenció del Consell en 2018 per a bloquejar més de 840.000 euros".

    L'any 2019 "ha de garantir l'arribada d'inversions a Nules que garantisquen que el nostre poble avança i es desenvolupa enfront de polítiques que solament persegueixen la despesa com a fórmula per a garantir el protagonisme de qui les encapçala". Tal com ha assenyalat Mario García, "el nostre poble està pagant a colp de talonari les ocurrències i capritxos de partits que el seu únic objectiu va ser el de repartir-se els despatxos de l'ajuntament".

    A Nules, tal com considera Mario García, "no hi ha hagut compromís amb el creixement i el desenvolupament". "Hem viscut d'anuncis que després s'han traduït en fracassos". I per a exemple, tal com ha considerat el regidor, "el tancament de l'oficina agrària; el desmantellament de la Càmera Agrària; la pèrdua de subvencions per a camins rurals; la fugida del jutjat de violència de gènere; el tancament del tanatori municipal; o l'explotació de l'aparcament subterrani, a la qual no s'ha presentat ningú".

    "Aquest resum en imatges de la paràlisi i el bloqueig que ens empobreix és el que genera frustració i desesperança a Nules". Perquè, tal com assenyala Mario García, "mentre tenim un alcalde que malgasta 45.000 euros a fer anàlisis d'ADN als excrements de gossos, els nostres carrers i jardins estan bruts; els contenidors replets de brossa que no es buida; els parcs amb estructures de joc danyades; i els nostres veïns esperant solucions a qüestions bàsiques que no arriben perquè els diners li l'han gastat en fanfàrries", ha declarat el regidor.

    Pujar