elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules

La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules
  • El municipi donarà visibilitat als seus autors, llibreries i associacions el 22 i 23 d'abril

MÉS FOTOS
La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules - (foto 2)
La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules - (foto 3)
La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules - (foto 4)
La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules - (foto 5)
La literatura local serà la protagonista de la Fira del Llibre de Nules - (foto 6)

L’Ajuntament de Nules ha tornat a organitzar la Fira del Llibre que degut a la pandèmia no s’havia celebrat els dos últims anys. En aquest sentit, en aquesta nova edició s’ha volgut donar protagonisme als escriptors, llibreries i associacions locals.  

De manera que, els dies 22 i 23 d’abril el veïnat de Nules pot gaudir de diferents activitats i actes dirigits a diferents públics com ara presentacions de llibres, conta contes i exposicions que tindran lloc al carrer Major i a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó.

Precisament hui, l’alcalde de Nules, David García, la regidora de Cultura, M. José Esteban juntament amb altres regidors i regidores de la Corporació Municipal han sigut els encarregats d’obrir aquesta Fira del Llibre, tots ells han visitat els diferents expositors.

En concret, hi participen en la Fira del Llibre els escriptors Eloy Burguete, Gemma Carratalá, Lola González, Mónica Mira, Pablo Bojados i Petra Dindiger Bierman; i les llibreries i associacions locals com ara Tinta China o Clip, a més del Club de Lectura Cosas&Musas i l’ONG Manos Unidas.  

Amb tot, la regidora de Cultura, M. José Esteban, assenyala que “és important promocionar els nostres autors, per tant enguany la fira està protagonitzada per escriptors locals que a més faran presentacions de les seues obres”.

Pujar