elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou Jutjat de Primera Instància I Instrucció Número 5 de Nules en marxa

El nou Jutjat de Primera Instància I Instrucció Número 5 de Nules en marxa
  MÉS FOTOS
  El nou Jutjat de Primera Instància I Instrucció Número 5 de Nules en marxa - (foto 2)
  El nou Jutjat de Primera Instància I Instrucció Número 5 de Nules en marxa - (foto 3)

  El Palau de Justícia de Nules compta amb un nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5, que ha sigut visitat per la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, una vegada s'ha ficat en funcionament. Amb aquest nou jutjat s'han ampliat els Jutjats de Nules amb l'intenció de descongestionar la càrrega de treball que afecta als altres quatre jutjats.

  Al respecte, la consellera de Justícia ha comentat que "l'adequació dels jutjats de Nules era una prioritat, de manera que les actuacions s'ha portat a terme amb caràcter d'urgència i dins del període fitxat. Així hem annexionat els dos locals que la conselleria ha adquirit a l'edifici principal, que ens ha permès ampliar la seu judicial en uns 400 metres quadrats. Així, a més de la nova sala de vistes, hi ha espai reservat per a l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte que es crearà el proper any 2019, inclòs hi ha espai per a ficar un jutjat més".

  Des de la Conselleria es ressalta que es va a seguir treballant per a seguir ampliant la seu judicial de Nules i dotar-la de nous serveis, "aquest jutjats tenen una acumulació de càrrega de treball molt important degut a la desatenció de l'anterior Consell", matisa la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

  Per l'altra banda des de l'Ajuntament de Nules, el primer tinent d'alcalde, Adrián Sorribes, destaca que "el Palau de Justícia de Nules presenta problemes d'espai des de fa molts anys i aquesta actuació ha sigut una reivindicació del poble de Nules, amb les actuacions fetes s'ha pogut adequar les instal·lacions a les necessitats que marca la nova oficina judicial on s'ha instal·lat adequadament el nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5".

  Pujar