elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Justicia busca un immoble a Nules per a allotjar els Jutjats mentre executen les obres d'ampliació

Justicia busca un immoble a Nules per a allotjar els Jutjats mentre executen les obres d'ampliació
  MÉS FOTOS
  Justicia busca un immoble a Nules per a allotjar els Jutjats mentre executen les obres d'ampliació - (foto 2)

  La Conselleria de Justícia ha fet pública la seua intenció d'ampliar els Jutjats de Nules al sol·licitar ofertes per a l'arrendament d'un immoble per a destinar-lo a allotjar dependències i serveis dels òrgans judicials del Partit Judicial de Nules, durant l'execució de les obres d'adequació i ampliació dels actuals Jutjats.

  Així doncs, entre els requisits de l'immoble cal destacar la proximitat a l'actual seu judicial; ubicació en planta baixa; superfície estimada de 800 a 1.200 metres quadrats; haurà d'estar preparat en acabats com ara el sòl, falsos sostres, il·luminació o climatització; i preferiblement diàfan.

  Els interessats poden consultar l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de data 20 de setembre on s'especifica les característiques de l'immoble, i en el cas que vulguen presentar propostes el termini és de 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

  Cal recordar que la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, va anunciar el passat mes de març a Nules la intenció de la Generalitat Valenciana d'ampliar els jutjats de Nules davant la problemàtica existent. Nules és partit judicial i fa dècades que reivindica la millora i l'ampliació de l'actual jutjat, per la qual cosa des de l'Ajuntament fa quasi dos anys que es va oferir la cessió d'un solar municipal per a dur a terme les actuacions necessàries.

  L'alcalde de Nules, David García, comenta que "aquesta ampliació és una reivindicació de dècades que no ha tingut resposta fins ara, per la qual cosa des de l'Ajuntament agraïm la ràpida resposta, la voluntat i el compromís de la Conselleria de Justícia perquè a la fi aquesta demanda siga una realitat".

  Pujar