22 d’octubre de 2020 22/10/20

Homenatge a Jaume I en la festivitat del 9 d’Octubre

Homenatge a Jaume I en la festivitat del 9 d’Octubre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Homenatge a Jaume I en la festivitat del 9 d’Octubre - (foto 2)

  Nules ha rendit tribut al rei En Jaume I per tal de commemorar la festivitat del 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. La reina de la Vila, Laura Martí, acompanyada per l'alcalde de Nules, David García i les dames de la Cort d'Honor junt a la resta de membres de la Corporació Municipal han presidit aquest acte d'homenatge a Jaume I.

  La reina de la Vila i l'alcalde de Nules han dipositat una corona de llorer davant l'escultura de Jaume I que presideix l'avinguda que porta el seu nom. Després, el primer edil de la població ha fet un parlament en el que ha destacat l'importància d'aquesta data per la unitat del poble valencià, ressaltant especialment la unitat del sector agrícola i la constitució en aquest any de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador per treballar conjuntament en la defensa dels interessos dels citricultors.

  L'acte institucional ha estat amenitzat per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules que ha interpretat la Muixeranga i l'Himne de la Comunitat Valenciana. Al finalitzar, com és tradició s'han soltat coloms i s'han disparat coets.

  Pujar