elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix invertir en els autònoms de Nules per a frenar l'atur que creix un 21% en 2020

El PP exigeix invertir en els autònoms de Nules per a frenar l'atur que creix un 21% en 2020
  • Mª Victoria Marzal, portaveu del PP en Nules, considera “que davant un escenari econòmic crític urgeix blindar el teixit productiu com garantia d'ocupació”

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a la coalició de partits que governa la població per a invertir en els autònoms com a garants de la creació d'ocupació. Nules ha tancat l'exercici 2020 amb un increment de l'atur que supera el 21%. “Són dades reals davant els quals no ens podem quedar impassibles. Urgeix protegir als qui són motor econòmic, ajudar-los amb fons propis i incentivar la seua activitat amb bonificacions i beneficis fiscals que encoratgen la contractació”.

Des del PP, Marzal aposta pels models liberals que són “exemple de creació d'ocupació”. “Les 625 famílies de Nules que al desembre de 2020 estaven en atur esperen trobar un treball digne, cobrar un sou i arribar a final de mes fent front a les seues factures”.

Per a això, “hem d'apostar pel talent dels nostres emprenedors, pels autònoms, els comerciants, les pimes i empreses que dia a dia empren a les nostres famílies i garanteixen una economia sòlida”. Des del PP prenen com a exemple l'esforç “dels nostres agricultors”. “Només amb convicció, obstinació i treball dur enfrontarem la crisi amb èxit i frenarem la gradual destrucció d'ocupació que amenaça amb agreujar-se durant el primer semestre d'enguany”.

En aquest sentit, assenyala la regidora, “tendim la mà a l'alcalde perquè en lloc d'invertir en propaganda i populismes que no alimenten als qui no arriben a final de mes, s'arromangue i es pose a treballar pel que veritablement importa: el futur de Nules”. “Nosaltres continuarem sent lleials a aquesta localitat que ho és tot. Per això, les nostres propostes, iniciatives i projectes per a reactivar l'economia estan sobre la taula des del minut zero d'aquesta pandèmia. Només fa falta tindre ganes de treballar per a traçar un pla realista que les pose en marxa. I lamentablement, qui hui governa Nules encara no ha tingut ni temps ni ganes de posar-se a això. Mai és tard”, ha conclòs la portaveu del PP.

Pujar