19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP exigeix des de 2018 millorar la seguretat de la carretera de Villavella ‘sense que l'alcalde actue’

El PP exigeix des de 2018 millorar la seguretat de la carretera de Villavella ‘sense que l'alcalde actue’ - (foto 1)

  La carretera de la Vilavella ha registrat en el matí d'avui dimarts un accident en el qual s'ha vist implicat un vehicle que ha depassat el mur de separació amb el carril bici executat el passat any.

  “Hem de lamentar un accident quan des de fa mesos estem advertint de la inseguretat de la via des que el Consell va decidir estrènyer els carrils per a habilitar un carril bici”, ha explicat Mario García. “Abans que s'executara aquesta infraestructura no hi havia problemes de seguretat vial. Ara que han construït el carril bici és altament perillós circular per la mateixa”.

  Des del PP, Mario García ha considerat que les infraestructures “es construeixen amb l'objectiu de dotar serveis i millorar les garanties dels usuaris”. En el cas de la carretera de la Vilavella “ha ocorregut totalment el contrari i l'alcalde segueix de braços creuats”.

  De fet, ha sigut el Grup Municipal del Partit Popular a Nules el que en el passat ple del 27 de desembre va exigir a l'alcalde després de reiterades peticions que encarregara un informe a la Policia Local que advertira dels riscos inherents en la via des de l'obertura del carril bici.

  Aquest informe, tal com ha reclamat Mario García, “s'ha d'elevar al Consell perquè s'adopten les mesures oportunes que posen fre a aquesta inseguretat creada per un alcalde que ha ignorat des d'un principi els problemes que hem vingut denunciant de forma reiterada”.

  Uns riscos que no solament ha transmès el Partit Popular de Nules, sinó que també han denunciat les empreses que estan instal·lades en el polígon que creua aquest traçat i que exigeixen que s'invertisca en la via després d'haver habilitat un carril bici “que genera riscos no solament per als ciclistes que decideixen utilitzar aquest traçat, sinó també per als usuaris de vehicles que recorren estalvia carrils molt més estrets que generen una inseguretat que abans no existia”.

  Pujar