25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP dona la seua assignació municipal a l'Associació de Malalts d'Alzheimer

El PP dona la seua assignació municipal a l'Associació de Malalts d'Alzheimer - (foto 1)
  • Marzal (PP) reivindica el recolzament a col·lectius i entitats de Nules i posa en valor la responsabilitat d'una població “que mereix protecció i solucions”

El Grup Municipal del Partit Popular donarà la seua assignació municipal a l'Associació de Malalts d'Alzheimer de Nules en suport a “un col·lectiu vulnerable, el dels nostres majors”.

En opinió de María Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, “els nostres veïns han demostrat que en un moment dramàtic com el que estem travessant són exemplars”. “El confinament ha obligat a establir accions de suport i reforç per al col·lectiu més vulnerable, els nostres majors”. Per això, “el nostre suport a professionals i voluntaris que s'encarreguen de protegir als qui més el necessiten perquè la resta de la població es quede a casa i garantisca la seua salut”.

Des del Partit Popular, ha assenyalat Marzal, “hem treballat des del primer dia amb l'ajuntament per a garantir que davant una pandèmia com la del coronavirus la nostra població està protegida”. En aquest sentit, “hem aportat idees i iniciatives al comité creat per a fer front a aquest virus. I des de la més absoluta lleialtat institucional, continuarem col·laborant perquè l'objectiu és garantir la protecció dels nostres veïns”.

Superats els primers quinze dies del confinament,  “hem de continuar treballant per Nules, no sols per la seua salut, sinó també pel seu immediat futur econòmic”. El reforç de les mesures de tancament d'activitats es traduirà en una crisi econòmica que “hem de ser capaces d'afrontar amb un pla d'acció sòlid i eficaç. Fer-ho atesa la nostra població i garantint que totes les famílies, els veïns que viuen solos i els nostres majors gaudeixen de l'atenció i prestacions que mereixen”.

Pujar