28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP denuncia que els tres monitors de la piscina acomiadats pel ‘pacte del gasto’ no tindran dret a atur

El PP denuncia que els tres monitors de la piscina acomiadats pel ‘pacte del gasto’ no tindran dret a atur - (foto 1)

    El Partit Popular de Nules denuncia la falta de transparència del ‘pacte del gasto’ amb l'acomiadat de tres monitors de la piscina contractats per una empresa i la posterior contractació d'altres dues a través de Creu Roja.

    Per açò, en el ple de juny el regidor del PP, Eloy Burguete, va exigir al ‘pacte del gasto’ que explicara aquesta decisió “però l'única resposta que vam obtenir és carregar tota la responsabilitat sobre els funcionaris sense assumir responsabilitats, alguna cosa que no ens sembla de rebut i demanem que s'investigue perquè si ho sabien ens sembla malament però si ho sabien considerem que és pitjor”.

    Així, des del Partit Popular exigeixen més transparència i que el quatripartit done explicacions d'aquests canvis en el personal de la piscina que “pels capritxos del ‘pacte del gasto’ aquests dos mesos de contractació ens costaran a tots els veïns de Nules prop de 6.000 euros”.

    Així mateix, Mario García ha destacat el “malestar” que han ocasionat aquests acomiadaments entre els usuaris de la piscina municipal, sobretot entre els pares i mares, perquè ni el coordinador de la piscina ni la regidor de Personal, de Més Nules, els han donat cap explicació.

    Pujar