24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP demana reforçar la neteja “amb el mateix interès en el que cobren els guals”

El PP demana reforçar la neteja “amb el mateix interès en el que cobren els guals” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana reforçar la neteja “amb el mateix interès en el que cobren els guals” - (foto 2)
  El PP demana reforçar la neteja “amb el mateix interès en el que cobren els guals” - (foto 3)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha proposat al "pacte de la despesa" que governa la localitat un reforç de la neteja en zona urbana i àrees perimetrals en resposta a les queixes de veïns per l'abandó que pateixen alguns sectors. Tal com indiquen des del PP de Nules, "seria oportú que es reforçara la inspecció per a posar fre a l'acumulació de brosses amb el mateix afany amb el qual fa exactament un any el PSPV, amb el segell de l'alcaldia, va iniciar una campanya recaptatòria de guals".

  Per al Partit Popular a Nules, la situació de precarietat en la qual alguns sectors del municipi es troben, amb acumulació d'estris i residus que poden promoure l'aparició de plagues "hauria d'evitar-se amb una bona labor d'inspecció i control". Els veïns, tal com assenyalen des del Grup Municipal del Partit Popular, "paguen puntualment els seus tributs, els mateixos que des de fa dos anys demanem que es reduïsquen malgrat la negativa reiterada del PSPV a aplicar bonificacions".

  En aquest sentit, "ja que la seua política recaptatòria no ha reduït un àpex els impostos als veïns, proposem que almenys utilitzen els diners que cobren a tots els veïns per a mantenir en condicions òptimes el nostre municipi". Hi ha zones, com és el cas de la Masá, en els quals l'abandó ha arribat fins a tal punt que solars situats en la zona estan pròxims a convertir-se en abocadors incontrolats.

  "Proposem que escolten als veïns, que atenguen les seues necessitats i que gasten d'una forma assenyada els diners de Nules. Malgastar 36.000 euros a realitzar anàlisis d'ADN a excrements de gossos no té sentit no solament quan hi ha famílies de Nules que ho estan passant malament, sinó quan la localitat emmalalteix d'uns serveis bàsics en condicions perquè el PSPV, al costat dels seus socis, estan més ocupats a malgastar els diners de tots en els seus capritxos que a invertir-ho en necessitats reals", han demanat des del PP de Nules.

  Pujar