elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua estable en l'UCI del General de Castelló l'aficionat corneado a Nules

Agarrada a Nules
Agarrada a Nules
  • L'home, veí d'Onda, va ser intervingut ahir pel servei de cirurgia maxil·lofacial

El veí d'Onda que ahir a la vesprada va ser corneado a Nules per asta de bous continua estable en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'hospital General de Castelló. Així ho han assegurat des del centre hospitalari. 

Quan va arribar a l'hospital, l'home de 36 anys va ser intervingut pel servei de Cirurgia Maxil·lofacial de l'hospital General de Castelló, després que l'astado ho corneara en la cara, afectant-lo a un ull i la boca.

Cal recordar que durant l'exhibició de l'últim astado de la vesprada, de la ramaderia Montalvo, un aficionat taurí d'Onda va ser corneado per l'animal i després de ser atés d'urgència i estabilitzat, ha sigut traslladat a l'hospital General de Castelló. 

L'agafada es va produir trenta minuts després de l'eixida de l'animal al carrer San Miguel. Pel que sembla l'home va esvarar i en procedir a incorporar-se és quan l'animal el corneó, arrossegant-lo fins a la barrera.

El metge del servei taurí, vista la gravetat de la situació, va acompanyar al ferit en l'ambulància de trasllat fins a l'hospital General de Castelló per la qual cosa va ser necessari suspendre els festejos taurins en quedar-se Nules sense metge en la plaça.

Pujar