elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La biblioplatja duplica les visites en la campanya estival

La biblioplatja duplica les visites en la campanya estival
  MÉS FOTOS
  La biblioplatja duplica les visites en la campanya estival - (foto 2)

  Els usuaris de la biblioplatja s'han duplicat en la campanya estival d'aquest any, de fet s'han registrat 429 visites quan el passat any hi va haver un total de 200. Davant açò, el regidor de Biblioteca, Antonio Romero, explica que "el canvi d'ubicació ha sigut un encert ja que les platges de Nules han comptat aquest any amb un lloc concret per a gaudir de la lectura, a més des de la regidoria de biblioteca s'ha fet una aposta forta per a promocionar i fomentar la lectura amb diferents activitats".

  Així doncs, al mes de juliol la biblioplatja ha comptat amb un total de 178 visites mentre que en el mateix mes de l'any passat van ser 85, i al mes d'agost s'ha passat de 105 en l'any 2016 a 251 en el present any.

  A més del préstec de llibres s'han realitzat diferents activitats entre les que destaca la tertúlia literària protagonitzada pels autors Maritxé Abad i Sebastià Roglà; una sessió del Club de Lectura que va tindre com a convidat a l'escriptor Pablo Sebastián; "Storytime", un conta contes en anglès; també emmarcada en el Club de Lectura Cosas&Musas, la periodista i escriptora local Mónica Mira va presentar la seua última obra "Me cuesta tanto olvidarte"; i el I Festivaltvent amb tallers de confecció i com volar milotxes, estels i catxerulos que van comptar amb la participació de més de 50 xiquetes i xiquets amb els seus familiars.

  "Aquestes dades són una satisfacció per a nosaltres però encara ens queda molt a fer i seguirem treballant per a dinamitzar la lectura entre tots els sectors de la població", conclou el regidor de biblioteca, Antonio Romero.

  Pujar