21 de novembre de 2019 21/11/19

Ataquen les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló

Ataquen  les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló - (foto 1)
  • El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha garantit que “aquests atacs no impediran que els socialistes continuem treballant per la memòria, la justícia democràtica i la dignitat”

MÉS FOTOS
Ataquen  les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló - (foto 2)
Ataquen  les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló - (foto 3)
Ataquen  les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló - (foto 4)

Aquest cap de setmana diverses seus del PSOE a la província de Castelló han aparegut amb pintades després que aquest divendres, tal com els va comptar elperiodic.com, el Govern anunciara que s'exhumaran les restes de Franco abans del 25 d'octubre.

L'Executiva Provincial del PSPV a la província de Castelló expressa la seua “condemna més ferma” contra els atacs patits per les seus socialistes de les agrupacions locals de Nules, Burriana, Almassora i Castelló de la Plana. El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha lamentat la “violència dels qui no accepten les regles de la democràcia” i ha garantit que “aquests atacs no impediran que els socialistes continuem treballant per a recuperar la memòria i garantir la justícia democràtica i la dignitat”.

Blanch ha manifestat la seua solidaritat amb els companys i companyes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló. “No deixarem de defensar allò que és just. La intolerància no té cabuda en la nostra democràcia”, en paraules del dirigent socialista, qui ha afegit que els socialistes responem que “enfront de la violència, la paraula; enfront del totalitarisme, la democràcia; enfront de la intolerància, la dignitat i la justícia democrática”.

ocultar
Ataquen les seus socialistes de Nules, Burriana, Almassora i Castelló
Pujar