4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP apel·la a la responsabilitat per a evitar que Nules acabe arruïnat per despeses indegudes

El PP apel·la a la responsabilitat per a evitar que Nules acabe arruïnat per despeses indegudes - (foto 1)
  • Marzal (PP) exigeix a l'alcalde rigor per a complir els acords que garantisquen el pagament a proveïdors i l'equilibri econòmic que exigeix l'àea d'Intervenció

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a l'alcalde de la localitat per a evitar que Nules acabe arruïnat per les depseses indegudes que “després d'anys d'incompliments i advertiments per part d'Intervenció ha acabat explotant provocant el bloqueig econòmic”.

L'abstenció que el PP ha donat al pressupost per a aquest 2020 pretén garantir que Nules paga als proveïdors els 863.000 euros que l'alcalde els deu per gastar sense tindre crèdit. “La Intervenció ha sigut clara i ara esperem que l'alcalde atenga els informes tècnics que des de fa anys es posa per esquivadora”. “Hi ha 948.000 euros de números rojos i 1,3 milions d'euros que s'ha de retindre en concepte de necessitat de finançament”.

Així mateix, “s'han d'abonar les factures que l'alcalde no ha pagat perquè va continuar gastant encara que no tenia diners, una mostra evident i clara del grau de responsabilitat de qui hui continua governant Nules”.

Des del PP reivindiquen la necessitat de gestionar “amb rigor”. “Les despeses d'un pacte que va nàixer de la mà del PSOE i que ara continua en minoria no pot portar-nos a una situació de ruïna com sembla que l'alcalde pretén”. “L'única eixida legal a aquest caos econòmic és un pressupost que han elaborat els tècnics tenint com a objectiu el pagament a proveïdors i el compliment de l'equilibri pressupostari i la regla de despesa”.

Ara, ha assenyalat Marzal, “és el moment de complir amb els acords, i esperem que així siga. Perquè lamentablement l'alcalde ens ha acostumat a incomplir tot allò que anuncia encara que per a això haja d'actuar al marge de la llei”.

Pujar