2 de desembre de 2020 2/12/20

Adrián Sorribes es presenta a l'alcaldia de Nules amb una gestió eficient i bolcada en la ciutadania

Adrián Sorribes es presenta a l'alcaldia de Nules amb una gestió eficient i bolcada en la ciutadania - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Adrián Sorribes es presenta a l'alcaldia de Nules amb una gestió eficient i bolcada en la ciutadania - (foto 2)
  Adrián Sorribes es presenta a l'alcaldia de Nules amb una gestió eficient i bolcada en la ciutadania - (foto 3)

  Adrián Sorribes s'ha presentat a l'alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE amb els resultats d'una gestió eficient i bolcada en la ciutadania en un acte que ha reunit a més d'un centenar de companys de partit i veïns del municipi a la terrassa de la Cambra Agrària.

  El candidat socialista ha repassat les principals millores que la població ha experimentat en aquestos 4 anys, i ha desgranat les motivacions que li han portat a presentar-se a les pròximes eleccions del mes de maig. 'Hem demostrat que una altra forma de governar és possible amb una gestió seriosa, eficient i responsable centrada en les persones. Ens hem bolcat a atendre les necessitats dels nostres veïns, que fa 4 anys van apostar pel canvi', ha explicat el Sorribes.

  La consellera d'Habitatge, María José Salvador, els regidors socialistes de l'equip de govern, Rosa Marco, presidenta de l'Executiva Provincial, i els alcaldes d'Onda, Xilxes i la Vilavella han volgut estar presents per a donar suport al candidat.

  'Fa 4 anys em vaig proposar no desviar-me del camí traçat: escoltar, ajudar i gestionar amb eficàcia. I això és el que hem fet. Açò no ha fet més que començar, ja que tenim un projecte perquè Nules continue avançant, i ens comprometem a continuar treballant amb la mateixa implicació del primer dia', ha afegit Sorribes.

  La reducció del 70% del deute, la congelació i reducció d'impostos, l'eliminació dels barracons del CEIP Pedro Alcázar, l'obertura del centre de salut a les vesprades, la millora dels polígons industrials, la remodelació d'instal·lacions esportives, la recuperació de les antigues cotxeres en un centre per als majors, el condicionament de vials en Mascarell o els programes de benestar social han estat algunes de les actuacions assenyalades pel candidat socialista.

  Pujar