elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 persones de Nules es beneficien en l´any 2019 del conveni pel qual poden utilitzar les pistes del Club Scude sense ser socis

Més de 2.000 persones de Nules es beneficien en l´any 2019 del conveni pel qual poden utilitzar les pistes del Club Scude sense ser socis
  • Aquest conveni es va signar l’any 2017 per a facilitar la pràctica esportiva a tota la ciutadania

MÉS FOTOS
Més de 2.000 persones de Nules es beneficien en l´any 2019 del conveni pel qual poden utilitzar les pistes del Club Scude sense ser socis - (foto 2)

Un total de 2.818 persones s’han beneficiat l’any 2019 del conveni signat entre l’Ajuntament de Nules, la Caixa Rural Sant Josep de Nules i el Club Scude mitjançant el qual es facilita la pràctica esportiva en les modalitats de tenis, pàdel i frontenis a la totalitat de la ciutadania. 

En concret, l’any passat s’han registrat un total de 1.350 persones usuàries de les pistes de pàdel i 1.468 de les pistes de tenis que pertanyen, entre d’altres, a diferents col·lectius locals com ara el CEIP Cervantes; el CEIP Nou Pedro Alcázar; el CEIP Jaume I; el CEIP Lope de Vega; l’IES Gilabert de Centelles; al Centre d’Acollida Plana Baixa; Policia Local; Guàrdia Civil; Parc de Bombers Plana Baixa, Creu Roja; o al Club Atletisme Noulas.

Gràcies a aquest conveni, que es va signar l’any 2017, els veïns i les veïnes de Nules que no són socis del Club Scude poden utilitzar les pistes, prèvia reserva, en un horari establit, igual que tenen els socis.

“Per a nosaltres és una satisfacció que aquesta iniciativa haja tingut tan bona acceptació. L’evolució en aquests anys ha sigut progressiva i cada dia s’observa un major coneixement i ús per part de la població. A més, també s’ha facilitat a diferents associacions, col·lectius i centres educatius que puguen fer ús d’aquestes instal·lacions de forma totalment gratuïta”, explica l’alcalde de Nules, David García.

De fet, l’Ajuntament de Nules amb aquesta proposta pretén suplir la carència d’aquest tipus d’instal·lacions esportives de caràcter municipal.

Pujar