elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova vida de Toni Cantó després de tornar a la Comunitat Valenciana: classes d'oratòria

La nova vida de Toni Cantó després de tornar a la Comunitat Valenciana: classes d'oratòria
  • L'actor i productor teatral va impartir ahir dijous el primer dels dos cursos de quatre hores per a una associació empresarial

MÉS FOTOS
La nova vida de Toni Cantó després de tornar a la Comunitat Valenciana: classes d'oratòria - (foto 2)

Una quinzena de components de l'Associació de Petits i Mitjans Empresaris i Professionals, APYMEP, va rebre ahir dijous una formació d'oratòria a càrrec de l'actor i productor teatral Toni Cantó. A causa de la demanda per part dels associats, ha hagut d'ampliar-se a un segon taller que se celebrarà el pròxim dos de novembre.

Es va tractar d'una jornada molt amena i profitosa en la qual, per espai de quatre hores, l'actor va instar els assistents a deixar arrere pors i inseguretats a través de diferents exercicis grupals que promovien el diàleg i la interacció. Ser capaç d'adoptar una actitud de confiança, triar el registre adequat per a cada discurs, descartar informació innecessària per a centrar-nos en la part important del missatge, aprofitar les fortaleses de cadascun i obviar possibles defectes moltes vegades autoimposats o triar la millor manera d'estructurar un discurs van ser algunes de les lliçons apreses.

Des de Apymep, entitat que treballa en col·laboració amb l'Ajuntament de Paterna i el fòrum Paterna Ciutat d'Empreses per a oferir als empresaris formació que els ajude en la seua activitat laboral i fomentar les relacions entre empreses i autònoms, es va agrair la "professionalitat, proximitat i capacitat pedagògica de Toni Cantó", asseguren.

Pujar