Diumenge 19 de Agost de 2018

La companyia Circ Xic esgota les invitacions al Festival de Circ i Teatre

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
27/12/2017 | elperiodic.com  

La companyia Circ Xic esgota les invitacions al Festival de Circ i Teatre

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'espectacle "Teatre de Funàmbuls" de la companyia Circ Xic, inclòs en el Festival de Circ i Teatre al Carrer d'Ontinyent, ha esgotat totes les invitacions gratuïtes per a les sessions que se celebraran entre aquest dimecres i dijous a la plaça de Sant Domingo. Dins de la programació també tenia lloc en la vesprada d'aquest dimarts "Imaginarium Circo", un show que omplia de llum i color la plaça de la Coronació amb pallassos, equilibristes i estranyes criatures fantàstiques.

Durant aquest dimecres i dijous el festival es trasllada a la plaça de Sant Domingo amb dues propostes. El petit circ de "Teatre de Funàmbuls" realitzarà diverses actuacions dins d'una carpa amb capacitat per a només 120 persones per sessió. Cal recordar que per a gaudir d'aquestes representacions en concret era necessari recollir unes invitacions gratuïtes al punt d'informació del festival que s'ha disposat en cada espectacle i que aquestes ja s'han esgotat. A més, al mateix temps, tindrà lloc la "Ludoteca Malabar" on els xiquets i xiquetes podran gaudir amb jocs de fusta i malabars. D'altra banda, també dijous a les 18:00 hores, el Festival de Circ i Teatre arribarà a la plaça del Poeta Vicent Andrés Estelles amb "L'home que perdia els botons".

La regidora i coordinadora del festival, Sayo Gandia, acudia a les dues primeres activitats que tenien lloc a Sant Domingo i sortejava entre el públic assistent 20 entrades dobles per a l'actuació del televisiu Pepe Viyuela. Les persones guanyadores ja es poden consultar a la pàgina de Facebook "Festival Circ i Teatre al carrer Ontinyent". Gandia declarava "la gran acollida que, un any més, està tenint el festival entre el públic" i animava "a tots els veïns i veïnes d'Ontinyent i dels voltants a gaudir de totes les activitats que encara queden per a celebrar dins d'aquest".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil