Dilluns 20 de Agost de 2018

​Prieto: "El PP intenta estendre un problema concret per criminalitzar tota una barriada"

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Política -  general
04/10/2017 | elperiodic.com  /  Fotograf : Àlex Oltra 

​Prieto: "El PP intenta estendre un problema concret per criminalitzar tota una barriada"

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El regidor ha recordat als populars que en totes les Juntes de Districte que se celebren s'han abordat els avanços del llarg procés burocràtic de l'edifici del Perú 57 i que ahir es va informar de l'inici del procés que permetrà solucionar la propietat de la parcel·la. "El PP intenta estendre un problema concret per criminalitzar tota una barriada. Ha estat un procés burocràtic llarg que ha impedit que l'Ajuntament tingués la propietat de l'edifici però ara, amb el procés de resolució del contracte, només ens queda avisar els que estan ocupant habitatges de forma il·legal que ha d'anar per què aquest govern no consent que la llei siga transigit d'aquesta manera" i afegia que les persones que hi residixen de manera legal seran reubicades.

"El que no pot fer el PP és criticar la situació quan en quatre anys del seu govern no es va moure un sol paper per posar-li solució tot que coneixien que aquest problema existia. Estan fent partidisme d'una situació difícil. Al PP només li queda decidir si va a estar del costat del govern amb la solució que ahir vam presentar o continuar comportant-se de manera irresponsable, tot i que saben que les úniques denúncies que s'han presentat als jutjats sobre aquesta situació, han estat realitzades per la Policia Local i l'Ajuntament de Gandia". "Ací estan tots els atestats i les denúncies realitzades que han acabat motivant la resolució que es va aprovar ahir en Junta de Govern".

Per finalitzar, Prieto ha criticat l'actitud del Partit Popular en matèria de seguretat recordant que ahir mateix, el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana va informar d'un descens del 14% dels delictes a la nostra ciutat durant l'últim any. "Amb aquestes dades sobre la taula, tenen la barra de eixir a parlar d'inseguretat. Tenim una forces de seguretat exemplars i aquest tipus declaracions estan totalment fora de lloc" va finalitzar Prieto.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil