Dilluns 20 de Agost de 2018

El president de la Generalitat i el president de les Corts assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
26/09/2017 | elperiodic.com  

El president de la Generalitat i el president de les Corts assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Benicarló viurà aquest dissabte l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, la culminació del projecte cultural més ambiciós de la ciutat. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han confirmat la seua presència a l'acte i al sopar posterior, una mostra del suport que les màximes institucions valencianes donen als Premis.

A l'acte assistiran també nombroses personalitats del món de la llengua i la cultura: la directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, el president de l'Institut d'Estudis Catalans, Joandomènec Ros, o el director de l'Institut Ramon Llull, Manuel Forcano. L'escriptora Anna Moner, nomenada recentment Ambaixadora de la Lectura, també ha confirmat l'assistència a l'acte.

A més, hi seran els guanyadors dels premis i els jurats que han participat en aquesta segona edició, així com representants de les principals institucions i entitats que han donat suport als Premis: Ashland Chemical, IFF, Fundació Caixa Benicarló o Universitat Jaume I, entre d'altres.

L'acte oficial de lliurament estarà presentat per l'actor Francesc Anyó i comptarà amb la col·laboració del músic Borja Penalba. Com l'any passat, els guanyadors seran obsequiats amb una escultura dissenyada per l'escultor basc Iñaki Ruiz de Egino, una de les principals figures del panorama artístic internacional. La vetlada culminarà amb un sopar literari als jardins del Parador de Turisme.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil