Diumenge 19 de Agost de 2018

Oliva disposarà en 2018 d’un parc públic a la zona del Club Nàutic

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
20/09/2017 | elperiodic.com  

Oliva disposarà en 2018 d’un parc públic a la zona del Club Nàutic

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Aquest matí s'ha signat l'acta de comprobació del replantejament del projecte parc públic de la platja d'Oliva per part de l'alcalde, David González, i tècnics de la Diputació de València.
Es tracta d'un projecte que s'iniciarà el pròxim 25 de setembre amb una durada de tres mesos i executat per l'empresa local Bamasa.

El projecte forma part del programa de subvencions anuals que té com a finalitat la rehabilitació ambiental d'espais degradats amb un potencial paisatgístic o d'interés per a usos recreatius que gestiona el Servei de Medi Ambient de la Diputació de València.

El pressupost de licitació ascendeix a 59.899,64€ sufragat en un 80% per la Diputació de València i en un 20% per l'Ajuntament d'Oliva.
Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient, ha estat portant el seguiment del projecte juntament amb els serveis tècnics municipals. Ibiza explica que "la finalitat del projecte persegueix diferents objectius, la recuperació ambiental i integració en el medi natural, la creació d'una zona verda i esbarjo, la integració en la trama urbana, la creació d'una zona d'estacionament compatible amb els diferents usos, l'ús quotidià, una jardineria adaptada, resistent i autòctona, una zona de jocs, i la conservació de la biodiversitat".

El projecte dissenyat és la prolongació paisatgística de la ruta del Vall de les Fonts. El parc, es troba envoltat pel Vall de Burguera i pel Vall de les Fonts.
L'àrea d'actuació és de 3.020 m2, repartits entre diferents usos, com ara una zona recreativa, zona d'aparcament, i una recreació del cordó dunar de 100 m2 on estarà representada tipus de vegetació autòctona habitual en aquestes zones.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil