Dilluns 20 de Agost de 2018

Alaquàs finalitza les Festes Majors amb els actes en honor a la Santíssima Creu

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Fiestas -  general
18/09/2017 | elperiodic.com  

Alaquàs finalitza les Festes Majors amb els actes en honor a la Santíssima Creu

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Alaquàs ha celebrat aquest cap de setmana la part lúdica de la festivitat de la Santíssima Creu, una sèrie d'actes emmarcats dins de les Festes Majors 2017 que han donat fi a les celebracions festeres d'enguany.

El divendres 15 de setembre a les 18 hores, organitzat per la Confraria de la Santíssima Creu, es va realitzar un Berenar per als xiquets i xiquetes d’Alaquàs a l’Avinguda Miguel Hernández. Per a la nit els alaquasers i alaquaseres van tindre una cita amb la tradicional torrà i les paelles que es van celebrar a l’Albereda Nord d’Alaquàs a partir de les 22 hores. Abans, a les 21 hores, la mateixa albereda va ser escenari d’una sardinada organitzada pel Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs. Després els alaquasers i alaquaseres van poder gaudir de la revetlla que situada a l’Avinguda Miguel Hernández. Aquest acte i la torrà han estat organitzats per la Confraria de la Santíssima Creu i patrocinades per l’Ajuntament d’Alaquàs. El dissabte 16 va tindre lloc el dinar de germanor per a confrares als locals de la parròquia.

Els actes en honor a la Santíssima Creu es van iniciar el passat dilluns 28 d’agost amb la inauguració del tradicional Rastrell Solidari. El dimecres 6 de setembre va tindre lloc la missa solemne i la processó seguida d’un castell de focs d’artifici.

La Confraria de la Santíssima Creu ha participat activament, juntament amb la resta de col·lectius festers, en l'organització i la realització de molts altres actes de les Festes Majors d'enguany. Destaquen l'Ofrena i el Pregó com les jornades on els membres de la confraria també han sigut protagonistes.

 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil