Divendres 17 de Agost de 2018

La campanya «Recicla els teus aparells» arriba a Benicarló

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Medio Ambiente -  general
06/09/2017 | elperiodic.com  

La campanya «Recicla els teus aparells» arriba a Benicarló

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La iniciativa té l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics. La campanya arriba a Benicarló el pròxim dimecres 13 per a arreplegar xicotets electrodomèstics per al seu reciclatge.

Aquesta campanya es du a terme en les poblacions d'entre 20 i 50 mil habitants, per això el pròxim dimecres 13 un equip de dos informadors, identificats amb la imatge de la campanya, passejaran en bicicleta per diferents carrers de Benicarló informant als ciutadans i recollint aparells elèctrics i electrònics. Amb l'objectiu d'animar a la població a participar en el reciclatge, en aquesta edició totes les persones que lliuren als informadors un aparell per a reciclar rebran un regal, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la pàgina de Facebook Recicla tus aparatos.

La segona edició de «Recicla els teus aparells» està impulsada per la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, la European Recycling Platform i la Regidoria de Medi Ambient, a més de comptar amb la col·laboració de les majors plataformes del sector: Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraee's. Des de la Regidoria de Medi Ambient s'anima a la ciutadania a participar en aquesta campanya per a afavorir el reciclatge dels aparells, que començarà a la Plaça de la Constitució, davant de l'Oficina de Turisme, dimecres 13 de setembre a les 10.00 hores.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil