Divendres 17 de Agost de 2018

El suecà Carles Lledó guanya el Concurs del Cartell de Sueca Fira i Festes 2017

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
24/07/2017 | elperiodic.com  

El suecà Carles Lledó guanya el Concurs del Cartell de Sueca Fira i Festes 2017

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El Concurs que ha organitzat l’Ajuntament de Sueca, un any més, per triar la imatge oficial de la Fira i Festes del municipi ja té guanyador. L’obra del suecà Carles Lledó ha estat, finalment, la proposta guanyadora d’entre els tretze treballs que s’han presentat en esta ocasió al certamen.

“Carcasa”, este és el lema del cartell guanyador que es convertirà en la imatge oficial dels festejos de Sueca, un disseny digital protagonitzat per un skyline amb alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, els arrossars inundats d'aigua i els focs artificials, com a element simbòlic de la festa.

Lledó, qui és un fidel participant de la convocatòria, ha estat, en repetides ocasions, guanyador i finalista d'este i altres concursos de cartells organitzats per l'Ajuntament de Sueca.  El regidor de Festes, Pau Roselló, ha estat l’encarregat de comunicar la notícia d'immediat a l’afortunat en conéixer el resultat de la deliberació. Segons ha manifestat el jurat, la proposta de Lledó és encertada perquè aconsegueix transmetre el significat general de la festa dels suecans, amb l'arròs, símbol de la identitat col·lectiva del poble de Sueca i altres elements que no emmarquen la festa només en un o altre dels aspectes que la conformen, sinó en el seu conjunt.

És, per tant, la composició, a més del seu acabat, el que ha decantat la balança cap a l'obra de Lledó. La deliberació, però, ha estat molt difícil entre el treball elegit i la proposta del muserenc Joan Girbes, amb el lemà “Arròs”, que ha quedat finalista.

El jurat que ha estat presidit pel regidor de Festes, Pau Roselló, l'ha conformat el regidor de Turisme, Xavier Masó; la regidora de l'oposició, Celia Beltrán; el director de l'Escola d'Art Escultor Beltrán, Manel Baixauli i Sales Antón, professional de la comunicació i el disseny gràfic.

 

 

 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil