Dijous 16 de Agost de 2018

Mostracarrer ompli d’art els aparadors comercials del Saladar i París Pedrera

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Economía y Negocio -  general
16/06/2017 | elperiodic.com  

Mostracarrer ompli d’art els aparadors comercials del Saladar i París Pedrera

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La festa d'inauguració del Mostracarrer, una iniciativa organitzada per la Regidoria de Comerç, a través de l'Afic de Creama Dénia, va omplir ahir els carrers dels barris del Saladar i París Pedrera.

El Mostracarrer uneix art i comerç per a generar un circuit amb un atractiu afegit al fet d'anar de compres. Enguany hi participen nou comerços que, del 15 al 30 de juny, mostraran als seus aparadors intervencions plàstiques de nou artistes, gràcies a la col·laboració de l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gata.

Els carrers del Saladar i París Pedrera bullien ahir per la vesprada d'animació –mostres d'art urbà, caricaturistes, música en directe- i públic. A més, molts comerços de la zona van traure els seus productes al carrer, muntant aparadors efímers, per a participar en el concurs "Mostracarrer Pop Up Store", que premiarà al que va fer la millor exposició de les seues mercaderies.

Participen en esta edición del Mostracarrer les botigues Espai Visual (Patricio Ferrándiz, 13), Dulce Bebé (Sagunto, 7); DNA Ink (Patricio Ferrándiz, 2); Irepair (Sagunto, 9); Fabricatorio (passeig del Saladar, 62); Lilian Segre (plaça de Jaume I, 1); Ébano (passeig del Saladar, 27); Viste 10 (passeig del Saladar 18) i Complements (Patricio Ferrándiz, 33).

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil