Diumenge 19 de Agost de 2018

Manises celebra una jornada de portes dels seus tallers ceràmics

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Turismo -  general
31/05/2017 | elperiodic.com  

Manises celebra una jornada de portes dels seus tallers ceràmics

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Manises celebra una jornada de portes obertes dels seus tallers ceràmics per tal d' unir-se a la celebració europea de la iniciativa "GOOD MORNING CERAMICS"-"HOLA CERÀMICA" amb la qual es pretén apropar la ceràmica al públic.

Amb aquest motiu, el 3 de juny, el públic que ho desitge podrá visitar els tallers ceràmics de Manises i gaudir amb la cerámica, de manera grauïta i lliure.

A més a més, hi haurà un tour guiat, totalment gratuït, per al quad es necessita inscripció. Aquest tour consistirà, al matí, d'un recorregut guiat que començarà a les 11:00 hores en l'esplanada exterior de la parada de metro Manises. Tot seguit, es visitaran les instal·lacions d'Arturo Mora -La Ceràmica de Reflex Metàl·lic-, Ceràmiques Pepe Royo, La Ceràmica Valenciana de José Gimeno Martínez i l'Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-GREMI on diferents artesans estaran realitzant demostracions de diversos tècniques ceràmiques.

Durant la vesprada, el recorregut guiat començarà a les 17:30 hores a l'Oficina de Turisme situada a l'avinguda dels Tramvíes i acte seguit es visitarà el taller de Domanises, Ceràmiques Palanca i  Ceràmiques Pepe Royo.

Per a inscriure's per fer el recorregut guiat, s'ha d'enviar un correu electrònic a manises@touristinfo.net indicant el torn triat i nombre de persones que hi assitiran.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, ha volgut convidar a tot el públic "a vindre a Manises i descobrir tot el que els artesans han organitzat per a mostrar el seu treball i per gaudir tots junts d'un dia especial amb un dels majors valors que tenim al nostre poble: la ceràmica".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil