21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís per Mutxamel tria a Lluís Miquel Pastor com a alcaldable a les municipals de 2019

Compromís per Mutxamel tria a Lluís Miquel Pastor com a alcaldable a les municipals de 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Mutxamel tria a Lluís Miquel Pastor com a alcaldable a les municipals de 2019 - (foto 2)

  Lluis Miquel Pastor ha sigut elegit per unanimitat com a cap de llista de Compromís a Mutxamel per a les eleccions municipals de 2019 a l'assemblea celebrada este 12 de gener. Pastor és actualment portaveu local de la coalició i diputat a la Diputació d'Alacant.

  Per a l'assemblea el treball dut a terme al llarg de l'any pel Grup Municipal Compromís ha col·locat a la formació en la direcció per a aconseguir l'alcaldia de la localitat. Compromís per Mutxamel compta amb un projecte sòlid, realista i il·lusionant, al que hem de sumar un gran equip de persones per desenvolupar-lo a Mutxamel encapçalat per Lluis Pastor.

  El cap de llista s'ha mostrat satisfet pel resultat i per la confiança depositada en la seua elecció i ha agraït a totes les persones que han volgut participar a la votació de l'assemblea. Pastor ha afirmat que, vist el repte que suposa encapçalar el col·lectiu, treballarà per "traslladar al grup municipal les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes, garantint un treball de baix cap a dalt, amb la màxima participació i amb tota la il·lusió d'un projecte que sens dubte és el que Mutxamel necessita".

  A l'assemblea també han estat presents càrrecs de la coalició a l'Alacantí, com són l'alcalde de El Campello i candidat a més de la coalició al poble veí, Benja Soler, i el secretari comarcal de Compromís, Robert Vilaplana, i el secretari d'organització comarcal del Bloc, Rafa Pastor.

  Pujar