elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cau el feu socialista de Morella 32 anys després: el PP recorza a la candidatura independent de Sangüesa

Cau el feu socialista de Morella 32 anys després: el PP recorza a la candidatura independent de Sangüesa
  • Bernabé Sangüesa és investit alcalde de la capital dels Ports després d'aconseguir el suport de el Partit Popular

Bernabé Sangüesa, del partit Independents per Morella, ha pres possessió del càrrec d’alcalde de Morella i liderarà l’equip de govern de la XII legislatura de la ciutat. Així, el ple d’avui inicia una nova corporació municipal amb cinc regidors del PSPV-PSOE, quatre d’Independents per Morella i dos del Partit Popular.

El Partit Popular ha propiciat el canvi de govern a l'Ajuntament de Morella després de 32 anys de règim socialista. El portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella, Jesús Ortí, ha donat suport a la investidura de Bernabé Sangüesa com a alcalde de la capital de Els Ports perquè “els veïns van parlar clar el passat 28 de maig i ens van instar a canviar el govern perquè Morella puga progressar i generar les oportunitats que mereixen i necessiten els morellans”.

“Els resultats electorals no han donat la majoria a cap dels partits en aquestes eleccions, per tant, els veïns ens han demanat aconseguir acords. Sis de cada 10 morellans han optat per una opció diferent de la del PSOE, i ens correspon a tots assumir la responsabilitat que els veïns han depositat en nosaltres”, ha explicat Ortí.

A més, el portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella ha matisat que “no es tracta d'un xec en blanc”. “El vot del Partit Popular és perquè l'Ajuntament de Morella canvie. El vot del PP és perquè els proveïdors cobren, per a acabar amb el deute existent, perquè existisca garantia de transparència, per a aconseguir que avancen els projectes que necessita aquesta ciutat, com el Parador, perquè d'una vegada per sempre es rebaixe la pressió fiscal que patim els morellans”, ha explicat Jesús Ortí.

Pel que fa a la nova corporació, els cinc regidors i regidores del PSPV-PSOE són Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Joel Pascual, Ana Adell i Joan Carles Marcobal. Els quatre d’Independents per Morella són Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez. Finalment, els dos del PP són Jesús Ortí i Jesús Lecha.
 

Pujar