elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’inicia un nou curs de la Universitat de Majors i l’Escola de Música

S’inicia un nou curs de la Universitat de Majors i  l’Escola de Música
  • La matriculació d’alumnes per a estos serveis educatius ha sigut molt positiva

  • També ha donat Inici el Taller de Memòria que es presta des del Centre de Dia de Morella

Esta setmana es recuperen i donen inici distints serveis educatius i socials a la Ciutat de Morella. Ahir, entre altres, va tindre lloc l’obertura d’un nou curs de la Universitat de Majors a la Casa Ciurana per part de la responsable d’este servei de la Universitat Jaume I, Pili Escuder, l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i la regidora de Gent Gran, Mª Luz Blasco.

Les novetats més destacades d’este nou curs són que la programació i matrícula es fa trimestre a trimestre i que els alumnes de les seus de Morella i Vilafranca tindran les seues classes separades en cadascuna de les localitats.

Des de l’Ajuntament de Morella l’Alcalde, Rhamsés Ripollés en l’acte d’obertura destacava ‘la importància d’este servei educatiu com a formació continuada, així com l’agraïment a la UJI i la gran resposta de l’alumnat per a que siga una realitat en un any complex’.

A més, ahir també donava inici un nou curs de l’Escola Municipal de Música amb més de 90 alumnes matriculats. Per a poder oferir este servei s’han condicionat un conjunt d’espais municipals fora de l’edifici habitual de l’escola, ja que aquest no podia complir les condicions requerides pel Covid. Des de la direcció i l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament el nombre important de matriculats per a totes les assignatures ofertades de llenguatge musical, instruments i música tradicional, com el tabal i la gaita, entre altres.

Per altra banda, cal indicar que en el dia d’avui és el Taller de Memòria el que també comença a funcionar en una nova edició. És un servei que s’ofereix des del Centre de Dia municipal de Morella i al igual que en altres serveis s’ha fet un condicionament especial dels espais i l’organització del mateix per seguir tots els protocols sanitaris.

Pujar