12 de juliol de 2020 12/7/20

Rafael Climent visita les obres de millora del polígon industrial de Morella

Rafael Climent visita les obres de millora del polígon industrial de Morella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Rafael Climent visita les obres de millora del polígon industrial de Morella - (foto 2)

  Aquest matí, el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i la Directora General de l’IVACE, Júllia Company, han visitat el polígon industrial Les Casetes de Morella i ha vist l’estat de les obres de millora que s’estan realitzant. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, han explicat el projecte que s’està realitzant en aquest emplaçament. A més, el Conseller ha visitat també les obres de l’ajuntament per a millorar l’accessibilitat a tot l’edifici. Cal comentar que aquestes obres formen part de les ajudes de l’IVACE.

  L’alcalde de Morella ha destacat que “es tracta d’un projecte molt important per al polígon industrial de Morella que millorarà l’accés a aquest, així com l’impacte visual que aquest genera amb l’habilitació de zones arbrades”. L’edil ha comentat que “aprofitem l’ajuda per a modernitzar el polígon i els serveis que ofereix amb la creació d’una pàgina web que done visibilitat a les empreses que estan establertes en este emplaçament. Finalment, ha recalcat que “l’obra de l’ajuntament és també molt important per a facilitat l’accés a tots els serveis i sales que alberga aquest edifici del segle XV”.

  D’altra banda, el Conseller ha explicat que “és molt important donar ajudes als municipis i millorar els polígons industrials de nuclis de població més menuts, ja que en aquestos es concentren molts llocs de treball en zones rurals com”. D’aquesta manera, ha comentat que “l’actuació al polígon industrial de Morella és una de les primeres que es realitzen i volem ajudar a totes les comarques perquè compten amb polígons industrials adaptats a les necessitats actuals”. Així, el Conseller ha aprofitat per “donar l’enhorabona a Rhamsés pel projecte que han realitzat a la ciutat”.

  El projecte de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella compta amb un pressupost de 236.918 euros. Aquest servirà per a realitzar les obres de millora de l’accés a tot el polígon, així com habilitar una zona arbrada que integre aquest emplaçament industrial dins del paisatge de Morella. A més, també està previst crear una pàgina web que mostre a les empreses que s’estableixen al polígon i s’informe de les tasques i serveis que ofereixen al públic.

  Finalment, les obres de l’edifici de l’ajuntament de Morella compten amb un pressupost de 90.000 euros. Aquesta obra pretén dotar al consistori d’infraestructures per a facilitar l’accés a tots els serveis. Així, la instal·lació d’un ascensor que comunique totes les plantes destaca entre les diferents actuacions d’aquesta obra.

  Pujar