elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella insisteix en el compliment de les mesures enfront de la COVID-19 durant el Nadal

Morella insisteix en el compliment de les mesures enfront de la COVID-19 durant el Nadal
  • Les reunions socials estan limitades a sis persones i la circulació fins a les 23.00 hores excepte els dies 24 i 31 quan s’amplia fins a les 00.00 hores

  • Aquesta nit tindran lloc les tradicionals nadales amb l’Associació Musical Mestre Candel amb grups reduïts pel carrer i per a seguir des dels balcons

MÉS FOTOS
Morella insisteix en el compliment de les mesures enfront de la COVID-19 durant el Nadal - (foto 2)

La ciutat de Morella veurà diferents modificacions i canvis en l’agenda cultural i tradicional de les festes de Nadal. Aquesta nit l’Associació Musical Mestre Candel recorrerà els carrers de la ciutat per a tocar les nadales com cada 24 de desembre, però en aquesta ocasió la gent no els podrà acompanyar. Així, la banda ha fet diversos grups reduïts i demana que es canten les nadales des dels balcons al pas d’aquesta per cada carrer i mantindre aquesta tradició i seguir les mesures per a garantir la salut de les persones. D’aquesta manera, serà la Mestre Candel qui recorreran tota la ciutat.

Així, l’Ajuntament de Morella insta a la població a seguir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19 durant les festes de Nadal. Cal recordar que actualment està limitada la circulació pel carrer fins a les 23.00 hores, excepte aquesta nit i la del 31 de desembre, quan es permet fins a les 00.00 hores. També estan restringides les reunions socials i familiars amb un màxim de sis persones i es recomana no superar els dos grups de convivents. A més, la Comunitat Valenciana està tancada perimetralment i només es permeten desplaçaments adequadament justificats entre comunitats autònomes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquest Nadal ha de ser diferent i limitar les reunions socials i familiars per a fer front a la pandèmia de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “l’Associació Musical Mestre Candel i altres entitats fan un esforç per a mantindre les activitats tradicionals i culturals amb diferents canvis i mesures que cal seguir per a garantir la salut de totes i tots”. Finalment, ha volgut “agrair el comportament exemplar de la ciutadania de Morella” i ha afegit que “és bàsic l’esforç durant estos dies per a no llençar tot el que hem fet fins ara i també per la memòria de les persones que ja no estan”.

Bústies per a entregar les cartes a SS. MM. els Reis Mags

L’Ajuntament de Morella ha instal·lat tres bústies perquè els xiquets i xiquetes de la ciutat envien les cartes dels seus desitjos a SS. MM. els Reis Mags d’Orient. Aquestes estan situades, a partir d’avui i fins al 4 de gener, a Sant Miquel, a l’Ajuntament de Morella i a la plaça Colom.

Pujar