6 de desembre de 2019 6/12/19

Morella demana un calendari permanent per al servei mòbil del DNI

Morella demana un calendari permanent per al servei mòbil del DNI - (foto 1)

  Morella demana que el servei mòbil d'expedició i renovació del DNI sigui permanent i que tingui una programació continua que evite el col·lapse que s'ha produït els darrers anys. Ahir la unitat mòbil es va traslladar a Morella per tal d'atendre a aquells que ho necessitaren. Així, 80 persones van poder renovar els documents d'identitat sense haver de desplaçar-se a Vinaròs o Castelló. D'aquesta manera, "el servei seria molt més efectiu amb un calendari continuat i programat als pobles de l'interior" ha comentat Rhamsés Ripolles, alcalde de Morella.

  Rhamsés Ripollés, ha destacat que "es tracta d'un servei molt necessari als pobles de l'interior, ja que desplaçar-se fins a Vinaròs o Castelló suposa un llarg desplaçament o, inclús, perdre dies laborals". A més, l'edil ha reivindicat que "encara queda molta gent per renovar-se el DNI apuntada a Vinaròs, per la qual cosa el servei s'ha d'establir de forma continuada amb una programació que evite el col·lapse que s'ha produït aquesta volta". Ahir, l'alcalde va traslladar aquesta proposta al Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, i al Subdelegat del Govern de la província de Castelló, David Barelles.

  A més, ara feia 10 anys d'una remesa gran de renovacions, això ha causat que la demanda de renovació del document d'identitat fora elevada. Així, "aquestes mesures puntuals han desembussat el problema però no són una solució" ha remarcat Rhamsés.

  Agenda del cap de setmana

  Aquesta vesprada a les 19.30 hores la Fàbrica Giner serà l'escenari del partit de les estrelles. Les Llegendes del València CF s'enfronten als veterans del Morella FC en un partit que ha creat molta expectació a tota la comarca dels Ports. Els veterans del València han organitzat aquest partit amb la col·laboració de l'Ajuntament de Morella, la Penya Valencianista de Morella, Els Ports FC i el Morella FC. A més, el diumenge a les 19.00 hores hi ha cinema al Teatre Municipal de Morella amb la pel·lícula Villaviciosa de al lado.

  ocultar
  Morella demana un calendari permanent per al servei mòbil del DNI
  Pujar