5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP de Morella celebra l'obertura del CDT “que és la suma de l'esforç de tots”

El PP de Morella celebra l'obertura del CDT “que és la suma de l'esforç de tots” - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Jesús Lecha, agraeix a Ximo Puig que el PSOE haja decidit continuar el treball “iniciada pel PP perquè el resultat hui beneficia a tot el poble”

El Partit Popular de Morella ha posat en valor l'obertura del Centre de Desenvolupament Turístic de la localitat “perquè és la millor mostra que l'esforç de tots és beneficiós per als nostres veïns”. Jesús Lecha, portaveu del PP en la localitat, va agrair personalment a Ximo Puig l'obertura de les instal·lacions “perquè continuar el treball que des del PP iniciem perquè aquest projecte fora una realitat ha sigut una decisió encertada que incentivarà el sector que és un potent motor de la nostra economia”.

En efecte, ha assenyalat Lecha, “seria necessari renovar el Pla Estratègic de Turisme, tal com  acordem en el Pla de Reactivació que aprovem fa tres mesos i que segueix sense executar-se”. Des del PP, “donarem suport a qualsevol acció que siga beneficiosa per a les famílies, que potencia un teixit productiu que és sinònim de riquesa per a la localitat i que ajude a blindar un sector que manté vives a moltes empreses, pimes i micropimes no sols de Morella, sinó també del conjunt de la comarca”:

Per a aconseguir-ho, ha manifestat el portaveu del PP, “és necessari complir aquells acords que s'adopten en ple i treballar perquè les accions que s'anuncien es complisquen”. “Perquè de poc serveix publicitar un pla estratègic sòlid i contundent si després, els objectius, no es tradueixen en fets”.

Per això, des del PP animen al PSOE a treballar perquè el pla d'ajudes als autònoms, empreses i conjunt del teixit productiu de la localitat reba “els fons que es van pactar fa mesos i que encara hui continuen sent promeses incomplides. La crisi no espera i els indicadors econòmics són cada vegada més crítics. No podem esperar més temps”, ha manifestat el portaveu del PP a Morella.

Pujar