8 de juliol de 2020 8/7/20

Morella celebra les Jornades de la dona durant tota la setmana

Morella celebra les Jornades de la dona durant tota la setmana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella celebra les Jornades de la dona durant tota la setmana - (foto 2)

  Morella celebra aquesta setmana les Jornades de la dona. D'aquesta manera, hi ha diverses activitats programades al llarg de la setmana per tractar temes com la violència de gènere. A més, el dijous es constitueix el Consell d'Igualtat de Morella amb membres de les associacions i entitats de Morella, el qual pretén treballar per aconseguir una ciutat igualitària amb el Pla Municipal d'Igualtat com a eina principal.

  La regidora d'Igualtat, Lola Viñals, ha explicat que "el nou Consell d'Igualtat és molt important i necessari per a aplicar fomentar la igualtat en tots els aspectes de la vida a Morella". Així, l'edil ha afegit que "aquest consell està format per diferents entitats de la ciutat de tots els àmbits com esportiu, cultural o polític per tal de treballar de manera transversal". Lola ha comentat que "tant el Consell d'Igualtat com les Jornades de la dona són necessàries avui en dia per aconseguir una igualtat total entre dones i homes en tots els àmbits, cosa que no ocorre actualment". D'aquesta manera, ha volgut "agrair a totes i tots els membres del Consell d'Igualtat la seua participació i col·laboració en aquest projecte que treballarà per la igualtat a Morella".

  El Consell de Igualtat estarà format per membres d'associacions i col·lectius de Morella que abracen diferents àmbits de la societat. Aquest nou Consell pretén treballar de manera transversal amb aquestes entitats i construir una Morella igualitària amb el Pla Municipal d'Igualtat 2017-2020 com a eina principal.

  Programació de les Jornades de la dona

  Morella ha programant diferents activitats per a les Jornades de la dona 2017. Així, aquesta vesprada hi ha una taula redona amb el títol Parlant d'educació sentimental a la Sala del Consell de l'ajuntament a les 20.15 hores. El dissabte realitzaran una concentració a la plaça de l'ajuntament amb la Performance: roda d'homes i dones contra la violència de gènere amb sabates roges contra la violació a les 19.00 hores. Finalment, el diumenge es projectarà la pel·lícula Figuras Ocultas al Teatre Municipal a les 19.00 hores. Cal comentar que durant la setmana també es realitzen activitats afavoridores de la igualtat al Club i a l'Escola Infantil i un taller de prevenció de la violència de gènere per als i les alumnes de 2n d'ESO.

  Pujar